Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
به همه ی من متاسفانه هنوز نتونستم کلاس زبان در منطقه نورث یورک پیدا کنم و ثبت نام کنم اگه تلفن جایی رو دارن لطف کنن برام بفرستم ممنون میشم
2021-09-30 14:17:00
Toronto
عمومی
#منطقه نورث یورک
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#منطقه نورث یورک
با عرض ایا کسی اطلاع داره برای اجاره خانه در تورنتو به غیر از این گروه های تلگرامی ایرانی از چه طریق دیگه ای میشه خونه یا اتاق پیدا کرد برای منطقه نورث یورک.ممنونم
2021-09-02 07:01:00
#Toronto
[منطقه نورث یورک]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
خدمت همهان گروه.من برای دخترم مجبورم چند ماهی سرویس بگیرم تا صبح و عصر ایشون رو مدرسه ببرن و بیارن.منزل و مدرسه در منطقه نورث یورک هست.آیای در گروه هست که قبول زحمت کنه؟
2021-09-07 23:15:00
#Toronto
[منطقه نورث یورک]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
عزیزان دکتر کودکان خوب تو منطقه نورث یورک سراغ دارید؟
2021-09-13 21:29:00
#Toronto
[منطقه نورث یورک]
عمومی
0
Votes
0
Answers
51
Views
به همهان بفرمایید نقش مورگیج بروکر چی هست در خرید خانه وچه کمکی میتونه انجام بده ،حضور داشتن ایشون الزامی است یا نه؟؟؟
2021-08-29 08:56:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
به همه ی چیزی شدامروز میخواستم اینحا ازتون بپرسم امروز ی سه راهی فرعی بود برای خروجی بیمارستان ، اصلا حواسم بهشون نبود اینقد که به فکر جواب تست کرونا پسرم بودم ، وسط سه راه بودم دیدم که چراغ قرمزه بوده من رد کردم ، حالا چقد جریمه مهمترین ازتون چند تا پوینت منفی داره ؟ تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده بود برام مرسی بازم که اینحا پرسیدم
2021-09-25 16:48:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
41
Views
سوال دقیق من این است که چرا تفکیک کردیم همون اول همه یک گروه ایرانیان کبک بودیم چرا گروه ایرانیان وست آیلند و ایرانیان لول درست شد ؟ دلیل این تفکیک چه بود ؟ حالا چرا مجدد تصمیم عوض شد
2021-09-14 17:30:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
12
Views
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
کسی امروز arrive can استفاده کرده برای ثبت اطلاعاتش؟من نتونستم روی گوشیم بریزم.از وبسایتش که میرم تا مرحله 13 میره بعد که next میزنم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.نتونستم کد بگیرم ازش
2021-09-01 10:38:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
42
Views
سلامدوستان کسی میدونه با نامه pre-arrival امکان گذروندن کلاس زبان رایگان نیست؟تو سایت موسسات مختلف رو معرفی کرده و کلاس زبان رایگان هم جز مواردیه که میشه رفت ولی ایمیل که زدم به چندجا میگن شما واجد شرایط نیستی
2024-01-14 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal